Συμιακακησ Αργυρησ Studio Of Art

Φωτογράφος
  • Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 43, Βόλος
  • Τηλέφωνο: 6958 464 652
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι φωτογραφίες μένουν αναλλοίωτες για πάντα!

Είναι εκεί για να μας θυμίζουν όμορφες, αστείες, σημαντικές και χαρούμενες στιγμές. Πρέπει λοιπόν να είναι τραβηγμένες σωστά.

Στο φωτογραφείο μας αυτό είναι δεδομένο, ο Συμιακάκης Αργύρης πέρα από την μακροχρόνια εμπειρία του έχει σπουδές πάνω στη φωτογραφία. Συνδιάζει λοιπόν την αμέριστη αγάπη του για την φωτογραφία με την γνώση. Το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό.

Αφιερωνόμαστε στην κάθε περίσταση εξολοκλήρου για αυτό και δεν αναλαμβάνουμε πάνω από έναν συγκεκριμένο αριθμό Γάμων και Βαπτίσεων.

Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε συνεχώς σχετικά με τις νέες τάσεις στη φωτογραφία και έτσι οι ιδέες μας είναι πάντοτε πολλές, φρέσκιες και ξεχωριστές. Στόχος μας η "πλούσια δημιουργία". Δίνουμε βάση στο ζευγάρι, στα πρόσωπα, αποτυπώνουμε χαμόγελα, βλέμματα και η προσοχή μας δεν παρεκκλίνει ούτε λεπτό απο εσάς.

Είμαστε πάντα εκεί γιατί αξίζει να έχετε σωστές φωτογραφίες, ενθύμια από τις ποιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας.